Openingstijden i.v.m. zomermaanden

Openingstijden t/m 24 agustus:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: 12.00 - 17.00 
Vrijdag: 12.00 - 17.00 
Zaterdag:  12.00 - 17.00
Via mail dagelijks bereikbaar op Erwin@ambassadevof.nl 

Sluiten
Ambassade Gelegenheidskleding
http://www.ambassade-gelegenheidskleding.nl/dames
   

  Op het lijf gesneden

  Dames

  Where the party starts!
  Avondkleding

  Avondkleding

  Eenvoud met kracht Bij De Ambassade kun je terecht voor een moderne, betaalbare collectie trouw en galakleding. “Kwaliteit staat voorop. Voor de dames hebben we prachtige jurken (t/m maat 52) voor alle mogelijke gelegenheden, o.a. bruiloft, zakendiner of feest. De ene keer wil je opvallen, de andere keer wil je er vooral verzorgd uit zien. De stijl die we nastreven, is het best te omschrijven als eenvoudig met kracht. Een verfijnde look, met desgewenst wat steentjes en glimmers.”

  Accessoires

  Accessoires

  Complete outfit Je vindt bij De Ambassade verschillende accessoires om je outfit helemaal compleet te maken; van sieraden (o.a. de prachtige handgemaakte designs van Otazu) tot tasjes en schoenen. “Je kunt uiteraard ook alleen komen voor de accessoires. Het is geen enkel probleem om gewoon je jurk mee te nemen zodat we kunnen kijken wat er het beste bij past.”

  Atelier, ook voor u eigen gelegenheidskleding

  Atelier, ook voor u eigen gelegenheidskleding

  Het maakt niet uit of u uw avondkleding of trouwjurk bij ons heeft gekocht. Onze ervaren coupeuses kunnen u japon of kostuum afspelden en op maat maken. Omdat wij met meerdere zeer ervaren dames werken kunnen wij garanderen dat de japon op een vakkundige manier wordt vermaakt en dat deze op tijd voor u bruiloft of feest perfect zal passen. Wij kunnen u vooraf een goede indicatie van de kosten geven.