Havenstraat 33 Bussum 035-5337239
laat hier je berichtje achter



Nieuwe foto uploaden (max. 3MB):

Thank you

Hi Monigue I recommend to evrybody Bruids Ambassade who is looking for a nice dress, good service en fellings.Very profesional and friendly service.Very wide range of dresses and more at decent prices compared to other stores where i was and i was in five different .When i was inside the store i felt Very importante .Thank You Monigue for Your patiente end Your big help to make my wedding so special! Natalia wedding on the 27 of August 2016

Beste Monique en Erwin

Annemarie & Barend 16 juni 2017 Op 16 juni 2017 ben ik getrouwd in een jurk van de Bruids Ambassade. Monique luisterde naar mijn wensen en kwam met allerlei hulpmiddelen in de vorm van losse stukjes kant en een (te klein) kanten jasje om zo mijn probleem zones te verdoezelen. Daarbij zei ze dat ik dat helemaal niet nodig had. Gelijk bij mijn eerste bezoek heb ik deze jurk uitgekozen en gekocht. Eenmaal thuis begonnen de twijfels... Na wat heen en weer gemail kwam het er op neer dat annuleren of ruilen niet meer mogelijk was. De leuke gemoedelijke Monique tijdens ons eerste pas was veranderd in een zakenvrouw die mij wees op de koopovereenkomst... Gerrie heeft mij weer helemaal op mijn gemak gesteld en heeft de jurk zeer kundig en naar mijn tevredenheid vermaakt. Super lieve vrouw die mee denkt en mij weer liet stralen in mijn jurk! Top! Toch heb ik elders nog een passend bolerootje en een kleine sluier gekocht en toen was mijn jurk echt helemaal af.

Geweldige service! :D

Nadat mijn moeder en toekomstige schoonmoeder vandaag bij een andere bruidszaak niets passends konden vinden, besloten wij om spontaan te bellen naar jullie zaak om te vragen of we hier vanmiddag nog langs mochten komen. Dat was gelukkig mogelijk! Vervolgens kwamen wij bij deze bruidszaak binnen en terwijl Monique zelf nog maar net binnen was, werden wij wel al heel snel welkom geheten en op ons gemak gesteld. Wij mochten gebruik maken van het toilet en vervolgens werd ons iets te drinken aangeboden. Monique vroeg of ik met haar wilde meelopen om jurken uit te zoeken die mij eventueel wel goed zouden kunnen staan. Wat ik positief vond aan de service hier was dat er met respect met mij werd omgegaan en dat ik op mijn gemak werd gesteld. Ook gaf Monique pas haar mening nadat ikzelf had gezegd wat ik van de jurk vond. Ze lette heel goed op mijn uitstraling en op wat wel en niet bij mij paste. Het was duidelijk te merken dat Monique dit werk met haar hart doet en dat zij ervan geniet om echt de mooiste bruid van jou te maken. Toen ik na een tijd de jurk had gevonden waar ik echt een bruidsgevoel bij kreeg en dat aangaf, vroeg zij: “Wil je een bubbel?” Met mijn moeder en toekomstige schoonmoeder hebben wij getoast en vervolgens heb ik bruidsschoenen + accesoires uitgezocht. Ook hierbij werd ik vriendelijk geholpen en als ik iets niet mooi vond, kon ik dat ook aangeven en werd mij niets opgedrongen. De sfeer was erg goed, we hebben veel gelachen en ik verliet de winkel met een brede glimlach op mijn gezicht en een geweldige trouwjurk in mijn handen. Bruids Ambassade Bussum is zeer zeker een aanrader! Hartelijk dank voor deze mooie bruidservaring. Wij wensen jullie nog heel veel tevreden klanten toe! Susanne Wilson

Geweldige service! :D

Nadat mijn moeder en toekomstige schoonmoeder vandaag bij een andere bruidszaak niets passends konden vinden, besloten wij om spontaan te bellen naar jullie zaak om te vragen of we hier vanmiddag nog langs mochten komen. Dat was gelukkig mogelijk! Vervolgens kwamen wij bij deze bruidszaak binnen en terwijl Monique zelf nog maar net binnen was, werden wij wel al heel snel welkom geheten en op ons gemak gesteld. Wij mochten gebruik maken van het toilet en vervolgens werd ons iets te drinken aangeboden. Monique vroeg of ik met haar wilde meelopen om jurken uit te zoeken die mij eventueel wel goed zouden kunnen staan. Wat ik positief vond aan de service hier was dat er met respect met mij werd omgegaan en dat ik op mijn gemak werd gesteld. Ook gaf Monique pas haar mening nadat ikzelf had gezegd wat ik van de jurk vond. Ze lette heel goed op mijn uitstraling en op wat wel en niet bij mij paste. Het was duidelijk te merken dat Monique dit werk met haar hart doet en dat zij ervan geniet om echt de mooiste bruid van jou te maken. Toen ik na een tijd de jurk had gevonden waar ik echt een bruidsgevoel bij kreeg en dat aangaf, vroeg zij: “Wil je een bubbel?” Met mijn moeder en toekomstige schoonmoeder hebben wij getoast en vervolgens heb ik bruidsschoenen + accesoires uitgezocht. Ook hierbij werd ik vriendelijk geholpen en als ik iets niet mooi vond, kon ik dat ook aangeven en werd mij niets opgedrongen. De sfeer was erg goed, we hebben veel gelachen en ik verliet de winkel met een brede glimlach op mijn gezicht en een geweldige trouwjurk in mijn handen. Bruids Ambassade Bussum is zeer zeker een aanrader! Hartelijk dank voor deze mooie bruidservaring. Wij wensen jullie nog heel veel tevreden klanten toe! Susanne Wilson

Geweldige service! :D

Nadat mijn moeder en toekomstige schoonmoeder vandaag bij een andere bruidszaak niets passends konden vinden, besloten wij om spontaan te bellen naar jullie zaak om te vragen of we hier vanmiddag nog langs mochten komen. Dat was gelukkig mogelijk! Vervolgens kwamen wij bij deze bruidszaak binnen en terwijl Monique zelf nog maar net binnen was, werden wij wel al heel snel welkom geheten en op ons gemak gesteld. Wij mochten gebruik maken van het toilet en vervolgens werd ons iets te drinken aangeboden. Monique vroeg of ik met haar wilde meelopen om jurken uit te zoeken die mij eventueel wel goed zouden kunnen staan. Wat ik positief vond aan de service hier was dat er met respect met mij werd omgegaan en dat ik op mijn gemak werd gesteld. Ook gaf Monique pas haar mening nadat ikzelf had gezegd wat ik van de jurk vond. Ze lette heel goed op mijn uitstraling en op wat wel en niet bij mij paste. Het was duidelijk te merken dat Monique dit werk met haar hart doet en dat zij ervan geniet om echt de mooiste bruid van jou te maken. Toen ik na een tijd de jurk had gevonden waar ik echt een bruidsgevoel bij kreeg en dat aangaf, vroeg zij: “Wil je een bubbel?” Met mijn moeder en toekomstige schoonmoeder hebben wij getoast en vervolgens heb ik bruidsschoenen + accesoires uitgezocht. Ook hierbij werd ik vriendelijk geholpen en als ik iets niet mooi vond, kon ik dat ook aangeven en werd mij niets opgedrongen. De sfeer was erg goed, we hebben veel gelachen en ik verliet de winkel met een brede glimlach op mijn gezicht en een geweldige trouwjurk in mijn handen. Bruids Ambassade Bussum is zeer zeker een aanrader! Hartelijk dank voor deze mooie bruidservaring. Wij wensen jullie nog heel veel tevreden klanten toe! Susanne Wilson

Beste Erwin

Mijn prachtige bruidegom in een geweldig pak van de bruids ambassade!! 1-9-2016 Karin Huijboom‎

Hoi Erwin

I wish you a happy new year! We had a wonderful wedding in Namibia, thank you Erwin! Frederic

beste Erwin

Arne uit: Huizen 09-09-2016 Aanbeveling: ja Ik beoordeel als: Bruidegom Ervaring: Erg goed geholpen bij het uitzoeken van mijn trouwpak. Ondanks de drukke periode, waarin jullie de huidige winkel even moesten verlaten i.v.m. de verbouwing, bleef de service en aandacht gewaarborgd.

Beste Erwin

Rolf uit: Meerkerk 16-07-2016 Aanbeveling: ja Ik beoordeel als: Bruidegom Ervaring: Mijn trouwpak werd door iedereen op de bruiloft echt supermooi gevonden en de kleuren zijn echt geweldig. Erwin heeft van ons een echt mooi bruidspaar gemaakt. Ondanks dat de bruidsjurk niet bij de bruidsambassade gekocht is, heeft hij er toch een mooi bijpassend pak bij gevonden. Super bedankt Erwin.

Hoi

Sander Rijkes uit: Tiel 18-03-2016 Aanbeveling: ja Ik beoordeel als: Bruidegom Ervaring: Heerlijk relaxed! Goede service en alles op afspraak dus veel aandacht. Ik had met spoed een pak nodig. Erwin heeft me snel kunnen helpen en mooie pakken voor goede prijs. Compleet al van 599 euro!

Beste Erwin

Stefan loos uit: Huizen 06-05-2016 Aanbeveling: ja Ik beoordeel als: Bruidegom Ervaring: Ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen. is zeker een aanrader voor andere bruidegom's zijn klant vriendelijk,enthousiast,vakkennis en goede na zorg.er is een uitgebreide collectie en alles mogelijk.

Hoi Erwin

Folkert uit: Huizen trouwchallenge@gmail.com 07-01-2016 Aanbeveling: ja Ik beoordeel als: Bruidegom Ervaring: Super goed geholpen. Mijn vrouw en ik zagen er fantastisch uit tijdens onze trouwdag

Beste Erwin

Wout verweij uit: Hilversum 17-07-2015 Aanbeveling: ja Ik beoordeel als: Bruidegom Ervaring: Veel aandacht, zeer enthousiast en fijne geholpen.

Hoi Erwin

Tim Terlouw uit: Alkmaar 02-09-2015 Aanbeveling: ja Ik beoordeel als: Bruidegom Ervaring: Hallo, Ik heb in mei bij jullie mijn trouwpak gekocht. Er was een aanbieding van de oude collectie en met onze budget bruiloft kwam dit super uit! Eenmaal in de winkel voelde ik me gelijk goed, ik werd vriendelijk ontvangen en kon mijn wensen uiten. Vervolgens werd er aan de hand van mijn wensen naar pakken gezocht. Na een paar pakken te hebben gepast was daar toch het pak wat het moest worden. Vanwege het budget was het eigenlijk alleen mogelijk om het pak aan te schaffen. ik wilde heel graag een goed overhemd en manchetknopen erbij. Er werd wat heen en weer bedacht en meegedacht binnen ons budget en uiteindelijk heb ik het hele pak zoals ik het wilde kunnen aanschaffen! Ik heb me ontzettend op mijn plek gevoeld, en heel erg welkom. Bedankt voor het meedenken en alles wat mogelijk was! We hebben een prachtige dag gehad 08 Augustus en mijn vrouw vond me prachtig!

Hoi Erwin en Monique

Beter laat dan nooit een foto van ons nog het pak van jan was super veel reactie's opgehad nogmaals bedankt voor de goede service Gr Jan en Colinda

Lieve Monique & Erwin,

In het voortraject beleef je het meest...en wat hebben wij fijne afspraken met jullie gehad, samen en afzonderlijk voor onze definitieve keuze. Ongedwongen maar heel professioneel en wat hebben wij het als zeer prettig ervaren dat wij beiden bij jullie terecht konden! Wij hebben een ongelofelijke dag gehad, met schitterende foto\\\'s van Mario\\\'s glimmende mooie pak en mijn schitterende jurk! Een top match en wat gaaf dat Mario overdag, maar ook \\\'s avonds met zijn andere keuze kon verrassen! All the best, jullie doen het super goed samen! Hierbij 1 fotootje, waarbij mijn jurk en zijn pak erg goed uitkomen :) Wij hebben onwijs genoten van november tot en met 7 augustus, en doen dat nog steeds. Heeeeel erg veel dank allebei! Groetjes, Mario & Ilona

Jorna

Jullie hebben ons geweldig geholpen met onze kleding en wat hebben we van onze dag genoten!! Dank jullie wel!!! Jorna

hai hai

We hebben afgelopen vrijdag een top dag gehad en iedereen vond ons onwijs mooi. Enorm bedankt. Liefs Melanie en Roy

Beste Kostuum Ambassade

Nogmaals vriendelijk bedankt voor de hulp met het uitzoeken van mijn trouwpak (8-8-2014)! Groeten Django los

Davy

Beste Monique, Op 15 mei zijn wij getrouwd en mijn man heeft bij jullie zijn trouwpak gekocht en wat was hij prachtig. Zijn pak paste perfect bij mijn jurk. Ook jullie service is top geweest, netjes op maat gemaakt en helemaal naar zijn (en mijn ) smaak. Wij willen jullie hiervoor hartelijk bedanken! De foto's zijn van Sanne Bruidsfotografie. Groetjes Daphne en Davy Goossens’

Adres

Havenstraat 33
1404 EL Bussum
035-5337239
monique@bruidsambassade.nl

Openingstijden

Wij adviseren voor het passen van trouwkleding altijd een afspraak te maken om teleurstellingen bij drukte te voorkomen.

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

Keep in touch

Ambassade Gelegenheidskleding Kostuumambassade Twitter

CBW Erkend

algemene voorwaarden verhuur | algemene voorwaarden | privacy statement