Havenstraat 162 Bussum 035-5337239

Over ons

Wij zijn Erwin en Monique en samen zijn wij eigenaar van de Ambassade-gelgenheidskleding.

Kleding voor iedere gelegenheid
De Bruids Ambassade was 15 jaar lang de trouwmode specialist in Bussum en omgeving. Een jaar geleden besloten Monique Hilhorst en haar man Erwin een nieuwe weg in te slaan. Zij richten zich nu ook op gelegenheidskleding.

 “De inrichting van de winkel is daar ook op aangepast”, vertelt Monique enthousiast. “Dankzij de open uitstraling nodigt het uit om hier lekker rond te snuffelen. Daarnaast doen wij natuurlijk ons best om ervoor te zorgen dat jij je helemaal op je gemak voelt. We willen bewust klein blijven om het persoonlijke karakter van De Ambassade te behouden.”

Eenvoud met kracht
Bij De Ambassade kun je terecht voor een moderne, betaalbare collectie trouw en galakleding. “Kwaliteit staat voorop. Voor de dames hebben we prachtige jurken (t/m maat 52) voor alle mogelijke gelegenheden, o.a. bruiloft, zakendiner of feest. De ene keer wil je opvallen, de andere keer wil je er vooral verzorgd uit zien. De stijl die we nastreven, is het best te omschrijven als eenvoudig met kracht. Een verfijnde look, met desgewenst wat steentjes en glimmers.”

Complete outfit
Je vindt bij De Ambassade verschillende accessoires om je outfit helemaal compleet te maken; van sieraden (o.a. de prachtige handgemaakte designs van Otazu) tot tasjes en schoenen. “Je kunt uiteraard ook alleen komen voor de accessoires. Het is geen enkel probleem om gewoon je jurk mee te nemen zodat we kunnen kijken wat er het beste bij past.”

Ook voor de heren
De heren vinden bij De Ambassade een ruime keuze in aan zowel voordelige als luxe gelegenheidskleding zoals trouwpakken, smokings, jacquets, rokkostuum, en bijpassende accessoires als strikken dassen, plastrons en riemen. “Daarnaast verhuren we ook smokings, jacquets en (rok)kostuums. Alle kleding wordt indien nodig aangepast aan jouw maten, dat hoort bij onze service.”

 De uitdaging
“De schat aan kennis die we hebben opgedaan in de bruidsmode, gebruiken we nu om jou te voorzien van een advies op maat. Daar nemen we graag alle tijd voor. Het is steeds weer een uitdaging om de outfit te vinden waarin jij je mooi en speciaal voelt!”

Het persoonlijke karakter van De Ambassade is onze grote kracht” 

Adres

Havenstraat 162
1404 EN Bussum
035-5337239
monique@ambassadevof.nl

Openingstijden

Wij adviseren voor het passen van trouwkleding altijd een afspraak te maken om teleurstellingen bij drukte te voorkomen.

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00

Keep in touch

Ambassade Gelegenheidskleding Kostuumambassade Twitter

CBW Erkend

algemene voorwaarden verhuur | algemene voorwaarden | privacy statement