Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://www.ambassade-gelegenheidskleding.nl/avondkleding

  Avondkleding

  Als specialist in avondkleding doen wij niets liever dan helpen bij het kiezen van de juiste avondkleding. Bij De Ambassade Gelegenheidskleding helpen wij bij het kiezen van gepaste kleding bij de juiste gelegenheid. Wij voorzien iedereen graag van het juiste advies van avondjurk tot sieraden, schoenen en lingerie afgestemd op zowel de gelegenheid als de persoonlijkheid van de klant. Door onze ervaring en kijk op kleding, weten wij vaak snel de juiste avondkleding voor onze klant te vinden.

  Wij geven de voorkeur om je volledig bij te staan bij de keuze, maar natuurlijk mag je ook op je gemak rondkijken.

  Na het uitzoeken van de juiste avondkleding helpen wij ook bij het ‘afstylen’ met bijpassende accessoires en schoenen en zorgen wij ervoor dat de avondkleding op maat op tijd klaar hangt, ook op (zeer) korte termijn  kunnen wij dit regelen. De Ambassade Gelegenheidskleding is er voor de zakenvrouw met weinig tijd die volledig ontzorgd wil worden, maar ook voor de vrouw die zoekt naar die ene speciale jurk voor een bruiloft (van haar zoon of dochter).

  Voor de heren hebben wij ook geschikte/ passende avondkleding voor elke gelegenheid. Op onze website kan je inspiratie opdoen of kom gewoon langs om je te laten adviseren. In onze winkel in Bussum kan je naar hartenlust onze avondkleding passen, we heten je van harte welkom!

  Avondkleding voor dames

  Bij Ambassade Gelegenheidskleding verkopen wij avondkleding voor elke gelegenheid. Zo hebben wij voor de dames:

  • Avondjurken
  • Galajurken
  • Cocktailjurken
  • Jumpsuits
  • Feestelijke kleding voor de moeder van de bruid
  • Feestelijke kleding voor proms of schoolfeesten
  • Avondkleding in plus size maten

  De cocktailjurken zijn wat speelser en voor een meer informele gelegenheid. Vertel ons voor welke feestelijke gelegenheid jij avondkleding zoekt. Wij geven je graag advies over de juiste avondkleding, passend bij jouw figuur en smaak. Ook voor een maatje meer hebben wij mooie en prettig draagbare avondkleding. Iedere vrouw slaagt bij Ambassade Gelegenheidskleding.

  Exclusieve avondkleding voor dames

  Bij Ambassade Gelegenheidskleding verkopen wij exclusieve avondkleding van de volgende merken: 

  • Avondkleding van Sonia Pena: avondjurken, gala- en cocktailjurken.
  • Avondkleding van Chic & Holland: exclusieve avondjurken.
  • Avondkleding van Oskana Mukha: enkel exclusieve avondjurken.

  Accessoires en schoenen passend bij jouw avondkleding

  Voor elke gelegenheid en voor elke klant hebben wij de juiste avondkleding in huis. Heb je eenmaal een mooie avondjurk gekozen, dan kunnen wij je helpen met de ‘finishing touch’. Bij Ambassade Gelegenheidskleding verkopen wij accessoires die jouw avondkleding net dat beetje extra geven. Denk hierbij aan kettingen, ringen, oorbellen en clutches. Ook voor bijpassende schoenen kunnen wij zorgen. Hoe fijn is dat, je hoeft niet verder te zoeken om jouw outfit compleet te maken. Je verlaat onze winkel met een complete set aan avondkleding, accessoires en schoenen!

  Avondkleding voor heren

  Bij Ambassade Gelegenheidskleding vind je de volgende avondkleding voor heren:  

  • De mooiste smokings: Onze smokings zijn er in diverse uitvoeringen, met shawlkraag of haakrevers en in slim en comfort fit en zowel in een voordelige kwaliteit maar ook in een luxe 100% scheerwol. Wij helpen je graag bij het kiezen van een perfect passende smoking.
  • Jacquet: Het aanmeten van de luxe jacquets doen we graag op afspraak. We kunnen je dan een goed advies geven en alle mogelijkheden doornemen. De jacquets zijn in diverse stoffen en kleuren te bestellen.
  • Rokkostuum: Dit is de meest formele avondkleding voor heren. Wij leveren rokkostuums in diverse prijsklassen.
  • Kostuum: We hebben kostuums in alle mogelijke maten en diverse kleuren. 

  Dresscodes en de juiste avondkleding

  Het komt regelmatig voor dat er in de uitnodiging een dresscode wordt vermeld. Niet iedereen weet welke avondkleding dan passend is. Hieronder vind je een korte toelichting op de vier meest voorkomende dresscodes. In onze winkel in Bussum hebben we voor elke dresscode passende (avond)kleding.

  Passende (avond)kleding bij de dresscode Tenue de Ville

  Tenue de ville betekent letterlijk stadskleding. Dat zegt echter nog niet zoveel over wat je dan precies moet aantrekken en wat voor outfit de gastheer of gastvrouw van je verwacht als je dit op de uitnodiging hebt gelezen. De dresscode Tenue de Ville komt onder andere voor bij een bruiloft, opening of receptie. Het wordt de ene keer strikter geïnterpreteerd dan de andere keer. Wij denken graag met je mee over passende (avond)kleding.

  Passende (avond)kleding bij de dresscode Black Tie

  Een gala is vaak een formele gelegenheid, waarbij zowel de dames als de heren netjes gekleed gaan. Door je aan de dresscode Black Tie te houden en gepaste avondkleding te dragen, toon je respect naar de gastheer, gastvrouw of voor de gelegenheid.

  Passende (avond)kleding bij de dresscode Morning suit of jacquet

  Bij de dresscode Morning suit of jacquet dragen de dames vaak een chique jurk die minstens tot aan de knieën reikt. Een hoed hoeft niet maar wordt vaak wel gewaardeerd. De naam van deze dresscode komt van de outfit die de heren aantrekken, het jacquet. De lange zwarte jas met rond weggesneden voorpanden wordt gedragen op een gestreepte broek zonder omslag met zwarte leren schoenen.

  Passende (avond)kleding bij de dresscode White tie/rokkostuum

  De dresscode White tie/rokkostuum is de meest formele dresscode die er bestaat. Deze dresscode wordt vaak gedragen bij officiële gelegenheden zoals een zeer formeel gala, speciaal diner of ontmoetingen met bijvoorbeeld het koningshuis. De heren dragen als avondkleding een rokkostuum welke aan strikte voorschriften moet voldoen. De dames mogen zich bij White Tie volledig uitleven. Trek letterlijk alles uit de kast om te glinsteren en te fonkelen in jouw avondkleding. Bescheidenheid bestaat hier niet.

  Verhuur van avondkleding voor heren

  Het is mogelijk om avondkleding, zoals een smoking, jacquet of kostuum bij ons te huren. Heb je een bedrijf en is het belangrijk dat het mannelijke personeel avondkleding draagt, dan kan je deze bij ons huren. Wij zorgen ervoor dat alle mannelijke medewerkers er representatief uitzien voor de gelegenheid.

  Erwin en zijn collega's weten alles van avondkleding

  Erwin is eigenaar van Ambassade Gelegenheidskleding. Hij weet inmiddels alles van avondkleding. In de winkel aan Havenstraat 162 in Bussum, met 350m2 winkeloppervlakte, vind je de mooiste (avond)kleding. Voel je vrij om langs te komen en hier rond te kijken. Erwin en zijn collegas heten je van harte welkom en geven je persoonlijk advies. Met hun jarenlange ervaring weten wij welke avondkleding perfect bij jou past. Wil je niet verder op zoek naar accessoires en schoenen die passen bij jouw avondkleding, dan verzorgen zij die ook voor je. Moet er avondkleding op maat gemaakt worden? Ook dat is geen probleem. Voor de mooiste avondkleding en de beste service ga je naar Ambassade Gelegenheidskleding in Bussum!