Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://www.ambassade-gelegenheidskleding.nl/huur-jacquet/l69c13
   
  Jacquet huren

  Jacquet huren

  De verhuur specialist van 't Gooi

  Onze jacquets worden goed onderhouden en na elk gebruik professioneel gereinigd, We verhuren geen kleding met gebruiks of slijtagesporen, U bent tenslotte ook ons visitekaartje.

   Terug
  3 delig €105,-
  huur jacquet

  huur jacquet

  Een Jacquet ook wel morning suit genoemd is de meest officiële gelegenheidskleding voor overdag en deze kunt u bij ons huren.
  U draagt het jacquet indien de dresscode dit vereist  bij een huwelijksvoltrekking als u de vader van de bruid of bruidegom bent of als u tot het bruidspersoneel behoord, als gast bij een promotie, een officieel bezoek zoals audiëntie bij de paus of de koning, of als u naar de paardenraces in Ascot gaat. Onder de morningcoat draagt men meestal een grijs vest, pastel tinten mogen vaak bij feestelijkheden ook, een wit overhemd met een liggend boord, en dubbele manchetten, een grijze of pastel das en eventueel handschoenen en een hoge hoed ook wel cilinder genoemd.
  De hoed is bij een feestelijke gelegenheid van grijs vilt en bij bijvoorbeeld een begrafenis zwart en dan vaak van zijde.
  De hoed wordt vaak samen met de handschoenen in de hand gedragen. Onder het jaquet draagd u lange kousen en zwarte schoenen.Het jacquet draag je nooit na zonsondergang, hiervoor zijn er de smoking en het rokkostuum.