Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://www.ambassade-gelegenheidskleding.nl/maat-jacquet/l724c24
   
  Gelegenheidskleding voor heren

  Gelegenheidskleding voor heren

  U vindt het bij de Ambassade in Bussum

  Maatwerk kostuum

  Op het lijf gesneden

  Naast onze vaste collectie gelegenheidskleding kunt u bij ons terecht voor een maatkostuum, of het nu gaat om een smoking, jacquet of rokkostuum. Zelfs een casual chique outfit behoort tot de mogelijkheden. Wij werken met de mooiste stoffen van de bekende huizen uit Italië, Frankrijk en Engeland zoals Reda, Vitale Barberis Canonico, Dormeuil of Fratelli Tallia di Delfino.  Wij kunnen alles in ongeveer 8 weken leveren. Het aanmeten van maatkleding kan alleen op afspraak.

  Maak een afspraak

  Bijzonder trouwkostuum

  Een klassiek trouwkostuum van de nieuwste stoffen. De Ambassade heeft al bijna 20 jaar ervaring als de trouwmodespecialist van  't Gooi. We hebben al honderden bruiden en bruidegommen mogen kleden voor hun huwelijksdag. Wij vinden het nog steeds een grote verantwoordelijkheid en streven naar 100% tevredenheid, gelukkig zien we dat terug in de recensies van onze klanten. Veel bruidegommen kiezen voor de grote dag voor een trouw maatpak. Maar ook voor de Bohemian en festival bruidegom zijn er chino’s en vestjes op maat te maken van mooie grove linnen en wol stoffen. Deze kun je op een ontspannen manier bij ons aan de bar samenstellen. Naast een kop goede koffie krijg je vanzelfsprekend een goed advies, je wordt begeleid door het hele proces om zo jou ultieme pak te creëren. Voor de accessoires is er een ruime keus aan stropdassen en waistcoats  Wij kunnen alles in ongeveer 8 weken leveren.

  Maak een afspraak

  Bijzonder trouwkostuum
  Bohemian trouwpak

  Of meer Bohemian

  Voor de bruidegom die een Bohemian of festival bruiloft heeft en die niet in een pak wil trouwen is er een mooie collectie maatwerk waarmee wij je kunnen helpen met een pantalon of chino welke vaak wordt gecombineerd met een mooi vest. Op deze manier kun je een geweldige vintage look creëren. Er is een ruime keus aan grove wollen en linnen stoffen voor de juiste uitstraling.

  Kom langs in de winkel

   Terug
  Maat jacquet

  Maat jacquet