Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://www.ambassade-gelegenheidskleding.nl/over-ons
   
  Over ons

  Over ons

  en de 120 jarige geschiedenis.

  Erwin & Monique

  Wij zijn Erwin en Monique en samen zijn wij eigenaar van de Ambassade-gelgenheidskleding. De liefde voor mooie stoffen en mode zit bij Monique in het bloed, in het centrum van Laren zijn haar opa en oma ooit begonnen met de Mode Ambassade, ook een echt familiebedrijf waar haar moeder, ooms en tantes vanaf jongs af aan geregeld mee hielpen op de winkelvloer. Vele jaren later is Monique de Bruids Ambassade begonnen en was 15 jaar lang de trouwmode specialist in Bussum en omgeving.

  Erwin en Monique Ambassade gelegenheidskleding Bussum
  Man in galakleding

  Oorsprong in 1902

  In 2016 besloten Monique en Erwin een nieuwe weg in te slaan. Erwin wou graag met kledingverhuur gaan beginnen en de kans kwam langs om Tapking kleding uit Hilversum over te nemen omdat de eigenaren met pensioen gingen, ook dit was een echt familie bedrijf dat zijn oorsprong heeft in de Eerste Gooische Kledingverhuur welke in 1902 is begonnen. 

  Een nieuwe winkel

  Al snel bleek de winkel op nr 33 te klein, de aanloop voor de verhuur bleek zo groot dat we onze klanten niet meer de beleving konden geven die wij willen. In 2019 zijn we dan ook verhuisd naar Havenstraat 162 waar we 350m2 winkel mochten vullen met mooie kleding. Dankzij de open uitstraling nodigt het uit om hier lekker rond te snuffelen. Daarnaast doen wij natuurlijk ons best om ervoor te zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt. We willen bewust het gevoel van een kleine winkel behouden om het persoonlijke karakter van De Ambassade te waarborgen.

  Erwin en Monique Ambassade gelegenheidskleding Bussum

  De uitdaging

  “De schat aan kennis die we hebben opgedaan in de bruidsmode, gebruiken we nu om u te voorzien van een advies op maat. Daar nemen we graag alle tijd voor. Het is steeds weer een uitdaging om de outfit te vinden waarin u zich mooi en speciaal voelt!”

  Hopelijk tot snel, Erwin en Monique

  Wij leveren o.a. aan:

  Kom langs zónder afspraak

  Voor het passen van galakleding, en van verkoop tot huur van smoking, jaquet, rokkostuum of pak kunt U kunt zonder afspraak bij ons terecht. Wij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17:00 uur.