Ambassade Gelegenheidskleding Menu
https://www.ambassade-gelegenheidskleding.nl/rokwit-en-andere-accessoires
   
  Rokkostuum

  Rokkostuum

  Wij leveren rokkostuums in diverse prijsklassen

  Het meest formele kostuum

  White tie is de meest formele dresscode, en deze kan gedragen worden op feesten, gala's en bij ceremoniële gebeurtenissen. De term White Tie of Cravate Blanche slaat op de witte vlinderdas die traditioneel bij een rokkostuum wordt gedragen in combinatie met een wit vest. De rokjas of tailcoat heeft puntige revers en lange panden, wit overhemd met opstaande boord ook wel klapkraag of vadermoordenaar genoemd, een wit vest, een witte vlinderdas en een zwarte broek met galon ( satijnen bies ) aan de zijkant. Daaronder zijn alleen nette zwarte lakschoenen gepast. Een polshorloge is overigens uit den boze.

  U vindt bij ons zowel maatwerk als confectie rokkostuums van verschillende kwaliteiten.
  Voor het passen werken wij graag op afspraak zodat we rustig alle opties door kunnen nemen en u goed kunnen adviseren voor u een keuze maakt.

  Het rokwit kunnen wij leveren van o.a. Wilvorst en Bosweel. Een rokwit bestaat uit een overhemd een vest en witte bow tie of strik. Onder het rokkostuum draagt u altijd lakschoenen, deze hebben wij op voorraad van maat 39 t/m 48 in verschillende kwaliteiten.